Multifunctionele accommodatie ‘De Samensprong’

BS De Laweij maakt onderdeel uit van een multifunctionele accommodatie: De Samensprong. Binnen De Samensprong werken verschillende participanten samen. Alle participanten samen vormen een zogenaamde brede school. 

 

 

Kijk in de slider hieronder voor meer informatie.

Scala Welzijn

Scala staat midden in de samenleving. Dat doen we samen met mensen die oog hebben voor elkaar, onze collega’s, vrijwilligers, bezoekers die sociale contacten leggen en onderhouden. Met de gemeente Ooststellingwerf en samenwerkende organisaties.

Peuterspeelgroep 't Kwetternest

Peuterspeelgroep ‘t Kwetternest is vijf dagen open, van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 14:00 uur. Het is een peuterspeelgroep waar ook VVE aangeboden wordt. Peuters kunnen vanaf 2,5 jaar deelnemen aan de VVE. Er wordt met het Piramideprogramma gewerkt. De dagindeling is volgens het Piramide systeem ingedeeld en vrij gestructureerd.

KDV/BSO De Vuurtoren

KDV/BSO de Vuurtoren is een buitenschoolse opvang locatie die gevestigd is in multifunctionele accommodatie ‘de Samensprong’ in het centrum van Haulerwijk.

Speel-o-theek De Flierefluit

In Brede School De Samensprong in Haulerwijk is Speel-o-theek de Flierefluit gevestigd. Hier kunt u speelgoed lenen. Zo kan uw kind ander speelgoed uitproberen. Medewerkers geven graag advies. U kunt lid worden van de Speel-o-theek of een strippenkaart kopen waarmee u speelgoed kunt lenen. Ook een leuk cadeautje voor een jarige, die strippenkaart!

Bibliotheek Haulerwijk

De Stichting bibliotheken Zuidoost Fryslan zijn de gefuseerde bibliotheken van de gemeenten: Ooststellingwerf, Opsterland en Weststellingwerf.