Kerst op De Laweij
Geplaatst op 22 december 2023
 Op 21 december vierden wij kerst op onze basisschool. We zijn in gemengde groepen gestart met het kerstatelier. Wat heeft iedereen elkaar goed geholpen en wat was het gezellig in de klassen. We hebben een kijkdoos, een sierlijk kerststukje gemaakt en actief gerend tijdens de estafettes.
Tijdens de kerstviering is het kerstverhaal verteld en had elke groep een eigen aandeel. Groep 4 vertelde het eerste deel van het kerstverhaal. Groep 6 vertelde het verhaal verder d.m.v. een prachtig toneelstukje. Daarna zong groep 7 het lied: “De herberg vol!” Vervolgens deed groep 8 met Boomwhackers het lied: “Midden in de winternacht”. Groep 5 heeft een lied over de herders gezongen. Groep 3 zong het lied “Ga je mee op zoek?” Ook erg mooi! En tot slot zongen de kleuters het lied: “In een stalletje” o.l.v. van juf Carina op de piano. Het was een prachtige viering!
’s Avonds was er in elke groep een kerstdiner. Elke leerling had iets lekker gemaakt voor zijn of haar groep. We hebben heerlijk gegeten! Iedereen ontzettend bedankt voor het maken van al dat lekkers. We
hebben het ontzettend gezellig gehad met elkaar!
Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig 2024 toe!
Team BS De Laweij

Terug naar het overzicht